Dorohoi News Logo

VIDEO | Onişa : “Trebuie să creăm satisfacţie oamenilor”; „iubiţi-vă şi nu vă trădaţi”

Paul Onisa PC

Liderul conservatorilor a arătat în alocuţiunea pe care a avut-o la parafarea protocolului USL că nu trebuie să mire formarea acestuia deoarece este normal ca pe eşichierul politic să existe un pol al puterii şi unul al opoziţiei.
Paul Onişa a subliniat că partidele componente al Uniunii Social-Liberale trebuie să îşi îndrepte atenţia spre oamenii de rînd. “Ideile social-economi Ce nu vin nici din stînga, nici din dreapta axei politice, ci de mult, mult mai de sus şi ştiţi de unde? Vin chiar de dvs., de la oamenii de valoare. Deci noi va trebui ca lideri ai acestor trei partide să avem capacitatea de a identifica în rîndurile noastre pe cei mai valoroşi oamenii pentru că de acolo vin şi soluţiile (…). Va trebui să muncim foarte mult în teritoriu încît să identificăm numai persoane valoaroase, cu moralitate, cu competenţă profesională acolo unde au lucrat şi să ne reprezinte în campanie”, a afirmat preşedintele PC Botoşani. El a redat un citat din Brîncuşi potrivit căruia trebuie să urci cît mai sus pe un deal pentru a vedea ce este dincolo, după care a vorbit de… satisfacţie şi iubire.

„Am promovat în partidele noastre oameni puşi pe căpătuială”

„Obligatoriu trebuie să creăm satisfacţie oamenilor. Fără satisfacţie, fără ca ei să perceapă că astăzi trăiesc mai bine decît ieri, munca noastră este în zadar. Vedeţi că de ani buni trăim din rău în mai rău, că am promovat în partidele noastre oameni puşi pe căpătuială şi oameni cu moralitate discutabilă. Cred că şansa noastră în viitor este să ne armonizăm relaţiile şi să construim nu aşa cum am procedat la Corni, să construim o uniune puternică, capabilă să fie oportunitatea la această ameninţare care o avem în ziua de astăzi. Eu la conservatorii mei le spun iubiţi-vă şi nu vă trădaţi, numai aşa veţi învinge”, a mai spus Paul Onişa. Acesta a recunoscut că partidele au promovat de-a lungul timpului oameni cu interese de grup sau meschine în detrimentul celor de rînd.

 


politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web